Verzending & Levering

Levertijd

Alle producten van KattenKrent worden handmatig bedrukt. Daarom kan het even duren voordat jouw bestelde product klaar is voor verzending. Als je geluk hebt, heb ik het product al klaar liggen in de juiste maat, en kan het binnen een dag verzonden worden. Als je minder geluk hebt, moet de juiste kleur en maat eerst besteld worden, alvorens ik die kan bedrukken met het ontwerp van jouw voorkeur. De levertijd kan dan oplopen tot 1 à 2 weken.

Verzending

De verzending vind plaats via DHL, DPD of Post NL. De keuze is aan jou. Tijdens het bestelproces, kun je zelf aangeven van welke vervoerder je graag gebruik maakt. De prijzen wisselen aan de hand van het pakket formaat en gewicht. Vanaf het moment van verzenden is jouw bestelling in principe binnen 24 uur bij jou, tenzij daar een weekend tussen zit. Met uitzondering van DHL zendingen naar het buitenland, die kunnen tot wel 6 werkdagen onderweg zijn!

Verzendkosten

De kosten van het verzenden zijn afhankelijk van welke soort producten besteld worden. Voor platte producten ( shirts, babyshirtjes, mondkapjes) die door de brievenbus passen, zijn de verzendkosten lager. Voor items zoals mokken die niet door de brievenbus passen, zijn de verzendkosten iets hoger.

Arnhem & Oosterbeek

Binnen Arnhem en Oosterbeek zijn de verzendkosten gratis. Dit wordt automatisch toegepast bij het invoeren van de postcode tijdens de bestelprocedure.

Nederland

Verzendkosten brievenbuspost €3,95

Verzendkosten pakketpost vanaf €5,95

Gratis verzending bij een aankoopbedrag vanaf 75 euro

België

Verzendkosten brievenbuspost vanaf €7,00

Verzendkosten pakketpost vanaf €11,50

Gratis verzending bij een aankoopbedrag vanaf 85 euro

Duitsland

Verzendkosten brievenbuspost vanaf €7,00

Verzendkosten pakketpost vanaf €11,50

Gratis verzending bij een aankoopbedrag vanaf 85 euro

Afhalen

Zolang de coronaregels dat toelaten, mag er op afspraak worden afgehaald. Voorwaarde is wel dat er een mondkapje gedragen moeten worden bij de broedplaats van Popcentrum Jacobiberg, waar het atelier van KattenKrent gevestigd is. Vanzelfsprekend mag men ook alleen langs komen wanneer er geen sprake is van coronagerelateerde klachten.